December 20, 2023

Persuitnodiging Release 'Wat als de storm komt'

PERSUITNODIGING RELEASE ‘WAT ALS DE STORM KOMT’

Ter ere van het 200-jarig jubileum van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) brengen Stef Bos en FLEUR op 12 januari de single 'Wat Als De Storm Komt' uit. Het indrukwekkende lied gaat over alle gevaren die de redders van de KNRM trotseren om ons allemaal hier in Nederland veilig te houden, op en rondom het water. Tegelijkertijd slaat het nummer ook op de momenten van het leven dat het even niet gaat zoals je wilt en wie je dan komt helpen. De productie van de pakkende song werd verzorgd door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. 

Op YouTube verschijnt een bijbehorende videoclip, die op indringende wijze het heldhaftige werk van de medewerkers en vrijwilligers van de KNRM in beeld brengt.

LOKALE EN REGIONALE PERSTOUR
De reddingstations van de KNRM hebben een sterke regionale en lokale binding. Om deze reden maken Stef en Fleur van 12 t/m 14 januari een tour langs alle regio’s waar de KNRM actief is. Op deze manier willen ze niet alleen laten zien dat het nummer voor de hele KNRM en haar bemanning geschreven is maar ook de lokale en regionale pers in de gelegenheid te stellen interviews, foto’s en video’s te maken met Stef Bos, Fleur en de lokale KNRM’ers rondom de lancering van de KNRM 200 Jaar anthem.

Voor de landelijke pers en de Noord-Hollandse IJsselmeer reddingstations is KNRM reddingstation Marken de locatie van de tour op 12 januari vanaf 07.00 uur.

Voor de regio ‘t Gooi en Utrecht is KNRM reddingstation Blaricum (waar ook KNRM Huizen aanwezig zal zijn) de locatie van de tour op 12 januari om 11.30 uur.  

Voor de regio Zeeland is KNRM reddingstation Neeltje Jans de locatie van de tour op 13 januari om 09.00 uur. 

Voor de regio Rijnmond is KNRM reddingstation Hoek van Holland de locatie van de tour op 13 januari om 11.30 uur. 

Aankomst heliport Schiermonnikoog om 13.45 uur.

Voor de regio Groningen is reddingstation Lauwersoog de locatie van de tour op 13 januari om 14.15 uur. 

Voor de regio Friesland is KNRM reddingstation Harlingen de locatie van de tour op 13 januari om 16.00 uur. 

Voor de regio Noord Holland is KNRM reddingstation Zandvoort de locatie van de tour op 14 januari om 10.00 uur. 

Voor de regio’s Flevoland en Gelderland is KNRM reddingstation Lelystad de locatie van de tour op 14 januari om 13.00 uur. 

Voor de regio West is Grand Hotel Huis ter Duin de locatie van de tour op 14 januari om 16.30 uur. Dit is tevens de afsluiting.

— 
Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met: Chris Janssen via pers200jaar@knrm.nl
of 06-12027768